Køb dagens ret i Kibæk Krydsfelt – tirsdag og torsdag
Voksen 58,- / Børn 38,-
Bestilles senest på dagen kl 12 på cafe@kibaekkrydsfelt.dk eller tlf. 30615818. Maden kan hentes mellem kl 17.00 – 19.00.
Tirsdag | 03-sep | Kalvecuvette m. flødekartofler og salat. | |
Torsdag | 05-sep | Forloren hare m. kartofler, brun sovs og bønner | |
Tirsdag | 10-sep | Mørbradgryde m. ris og salat | |
Torsdag | 12-sep | Tarteletter m. høns i asparges | |
Tirsdag | 17-sep | Stegt flæsk m. kartofler, persillesovs og rødbeder | |
Torsdag | 19-sep | Kyllingegryde m. ris og salat | |
Tirsdag | 24-sep | Frikadeller m. kartofler, brun sovs og gulerødder | |
Torsdag | 26-sep | Oksekødboller i tomatsovs m. pasta og stegte peberfrugter | |
Tirsdag | 01-okt | Gammeldags oksesteg, m. kartofler, brun sovs og waldorfsalat | |
Torsdag | 03-okt | Biksemad m. spejlæg og rødbeder | |
Tirsdag | 08-okt | Honningmarineret skinke m. flødekartofler og salat | |
Torsdag | 10-okt | Byg selv ribbensandwich | |
Tirsdag | 22-okt | Karbonader m. stuvede ærter/gulerødder og kartofler | |
Torsdag | 24-okt | Farseret porre m. kartofler, brun sovs og dampet grønt | |
Tirsdag | 29-okt | Fiskefilet m. kartofler, persillesovs og gulerodssalat | |
Torsdag | 31-okt | Skinke m. kartofler, aspargessovs og salat | |
Tirsdag | 05-nov | Boller i karry m. ris og ærter | |
Torsdag | 07-nov | Kyllingebryst m. ris, paprikasovs og majskolber | |
HUSK MORTENS AFTEN DEN 10 NOVEMBER. Der kommer særskilt annonce | |||
Tirsdag | 12-nov | Chili con carne m. nachos og creme fraiche | |
Torsdag | 14-nov | Stegt flæsk m. kartofler, persillesovs og rødbeder | |
Tirsdag | 19-nov | Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål | |
Torsdag | 21-nov | Brændende kærlighed m. rødbeder og bønner | |
Tirsdag | 26-nov | Skinkeschnitzel m. brasede kartofler, smørsovs og ærter | |
Torsdag | 28-nov | Kyllingelår m. kartofler, skysovs og agurkesalat | |
Tirsdag | 03-dec | Byg selv bøfsandwich | |
Torsdag | 05-dec | Skinkestænger m. salat | |
Tirsdag | 10-dec | Svensk pølseret m. ærter | |
Torsdag | 12-dec | Frikadeller m. kartofler og stuvet hvidkål | |
Tirsdag | 17-dec | Glaseret skinke m. hvide og brunede kartofler samt grønlangkål | |
Torsdag | 19-dec | Tarteletter m. høns i asparges |