Dag |
Dato |
Frokost |
Snack |
Mandag |
3. mar |
Klar suppe med boller og flutes |
Franskbrød |
Tirsdag |
4. mar |
fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs |
Yoghurt |
Onsdag |
5. mar |
Lasange |
Frugt |
Torsdag |
6. mar |
Millionboller i karry med ris |
Boller |
Fredag |
7. mar |
Rugbrød m/ pålæg, æg, leverpostej og Kyllingesalat |
Boller |
Mandag |
10. mar |
Gulerods/sødkartoffelsuppe med brødtern og flutes |
Franskbrød |
Tirsdag |
11. mar |
Svenskpølseret |
Kanelbrød |
Onsdag |
12. mar |
Nugges med Ris, sur/sødsovs |
Frugt |
Torsdag |
13. mar |
Vi tømmer fryseren |
Franskbrød |
Fredag |
14. mar |
Rugbrød m/ pålæg, æg, leverpostej og Tunsalat |
Boller |
Mandag |
17. mar |
Lasangesuppe med flutes |
Franskbrød |
Tirsdag |
18. mar |
Pitabrød med skinke og kebab |
Pestoboller |
Onsdag |
19. mar |
Kødboller i tomatsovs med pasta |
Frugt |
Torsdag |
20. mar |
Frikadeller med kartofler, brun sovs |
Franskbrød |
Fredag |
21. mar |
Rugbrød m/pålæg, æg, leverpostej og Torskerovn |
Boller |
Mandag |
24. mar |
Blomkålssuppe med flutes |
Franskbrød |
Tirsdag |
25. mar |
Kyllingegryde med pasta |
Gulerodsboller |
Onsdag |
26. mar |
Skinke med flødekartofler |
Frugt |
Torsdag |
27. mar |
Vi tømmer fryseren |
Franskbrød |
Fredag |
28. mar |
Rugbrød m/ pålæg, æg, leverpostej og Markral |
Boller |
Mandag |
31. mar |
Tomatsuppe med flutes |
Franskbrød |